Se alla

Liberalerna i Stockholms stadshus söker ny kansliassistent

Tisdag 8 november 2022

Vi söker dig som sympatiserar med Liberalernas värderingar och vill bidra till en mer liberal huvudstad. Du kommer ingå i ett team med gruppledaren tillika borgarrådet Jan Jönsson och tillsammans med en handfull anställda politiska tjänstepersoner.

Du blir spindeln i nätet på vårt kansli och en viktig kugge i arbetet med att förverkliga liberal politik i Sveriges huvudstad. Du har ansvar för bokningar, kalender, inbjudningar och verksamhetsbesök, ekonomihantering samt för diarieföring och övrig administration kopplad till kansliet. Du är noggrann, har förmåga att snabbt anpassa dig till förändringar i schemat och pålitlig, samt väl förtrogen med Microsoft Office-programmen.

Tidigare erfarenhet som t.ex. chefsassistent eller motsvarande är meriterande. Tjänsten är på heltid (lägre tjänstgöringsgrad kan diskuteras) och omfattas av anställningsvillkoren för politiska sekreterare. Tillträde snarast möjligt. Du rapporterar till kanslichefen som är den som leder kansliet. Provanställning om sex månader kommer omfatta tjänsten.

Ytterligare upplysningar kan ges av Simon Rothstein Frankander, kanslichef, tfn 08-508 29 879.

Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) senast 30  november till kanslichef Simon Rothstein Frankander, simon.rothstein.frankander@stockholm.se.